Aby otrzymywać informacje o nowych produktach i promocjach.
Włącz powiadomienia lub kliknij ikonę dzwonka i bądź na bieżąco!
Podłogi do restauracji
Jaka podłoga do restauracji
Podłoga w restauracji to ważny element wystroju wnętrz, to ona wprowadza nastrój w pomieszczeniu i podkreśla charakter restauracji.
Dobrym i atrakcyjnym rozwiązaniem jest cegła na podłogę oraz terakota podłogowa.
Płytki z cegły na podłogę
Stuletnie podłogowe płytki z cegły w naturalnym kolorze wyróżniają się nie tylko klasycznym wyglądem, ale również unikalnym pochodzeniem. Wszystkie zostały pozyskane ze starych, zabytkowych budynków, co świadczy o ich niespotykanej jakości i trwałości. Cegła na podłogę to propozycja dla wszystkich tych, którym nie jest obojętny los środowiska naturalnego oraz wielbicieli dodatków z własną historią i „duszą”.
Terakota podłogowa
Terakota podłogowa stanowi unikalne połączenie elegancji oraz dbałości o środowisko, ponieważ ich produkcja przebiega z pełnym poszanowaniem idei ekologii i nie wykorzystuje żadnych środków szkodliwych dla środowiska naturalnego. Materiał pochodzi z upcyklingu – decydując się na podłogę z terakoty, dajemy nowe życie surowcom, które w innym przypadku zostałyby skazane na zapomnienie. Do wytwarzania produktu używane są wyłącznie materiały ze sprawdzonych źródeł, pochodzące ze stodół oraz starych budynków.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.
Wyświetl ten post na Instagramie.